Chat with us, powered by LiveChat WoonSchuijt Makelaars

Vrijstaande villa’s Tweede Bloksweg – Parkzicht

Te koop vanaf €937.200 tot €959.300 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status In verkoop
  • Start bouw 01/09/2022
  • Koopsom €937.200 tot €959.300 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 152 m2 tot 158 m2
  • Bouwnummers 2

Omschrijving

NU IN VERKOOP! Mooie vrijstaande woningen! Tweede Bloksweg 34 en 36, Park Triangel - Waddinxveen (kavels 42 en 43) Ben je op zoek naar een nieuwe duurzame vrijstaande woning? En lijkt hebt je leuk om mee te denken over de indeling van je woning, maar wil je wel zoveel mogelijk ontzorgd worden? Op een centrale plek in Waddinxveen, aan de rand van de nieuwbouwwijk Park…

NU IN VERKOOP! Mooie vrijstaande woningen!

Tweede Bloksweg 34 en 36, Park Triangel - Waddinxveen (kavels 42 en 43)

Ben je op zoek naar een nieuwe duurzame vrijstaande woning? En lijkt hebt je leuk om mee te denken over de indeling van je woning, maar wil je wel zoveel mogelijk ontzorgd worden? Op een centrale plek in Waddinxveen, aan de rand van de nieuwbouwwijk Park Triangel aan de Tweede Bloksweg zijn we gestart met de verkoop van 2 vrijstaande nieuwbouwwoningen.

Zie jij jezelf al wonen in één van deze vrijstaande woningen? Neem dan contact met ons op.

Unieke kans
In totaal zijn er 2 vrijstaande woningen aan de Tweede Blokweg te koop. De kavelgrootte van kavel 42 is 527 m2, kavel 43 is 518 m2 groot. Met een vanaf verkoopprijs van € 937.200,- v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze woningen.

Basisindeling:

Begane grond: Ruime entree met trapopgang, meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Royale living met halfopen keukenruimte en voorzien van erker en openslaande deuren. Vanuit de living is er toegang tot een praktische bijkeuken met directe toegang tot de grote berging en achtertuin.

1e verdieping: Overloop met bergruimte. Vier (4) grote slaapkamers. Ruime badkamer met douche, wastafel, toilet en mogelijkheid tot plaatsing ligbad.

2e verdieping: Via een vlizotrap is de zolderruimte bereikbaar.

Ontwerp je eigen woning
De indeling van beide woningen kun je naar eigen wens aanpassen. Wil je een uitbouw met openslaande tuindeuren of een tweede badkamer? Alles kan! Samen met de adviseur van Brummelhuis ontwerp je je eigen droomwoning!

Complete begeleiding
Tijdens de ontwerp- en bouwperiode ontzorgt Brummelhuis je zoveel mogelijk. Zij regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. Ze werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!

Ligging
Park Triangel, gelegen aan de zuidwestkant in Waddinxveen is een populaire woonlocatie. Zo is winkelgebied Gouweplan met zijn ruime winkelaanbod op korte (fiets)afstand. Waddinxveen is een levendig dorp centraal in de Randstad en midden in het Groene Hart. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven en ligt dichtbij belangrijke uitvalswegen richting Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Voorzieningen
In de nieuwbouwwijk Park Triangel zijn basisvoorzieningen zoals scholen en kinderopvang aanwezig.
Maar er is zelfs een treinstation in de wijk, en reist u makkelijk naar Gouda of via Alphen aan den Rijn naar Leiden. Centraal in de nieuwe wijk (en op loopafstand van deze kavels) is een groot speelpark. Een park zoals een park bedoeld is. Met water, riet, groene grasvelden en bomen en struiken in allerlei soorten en maten. Een plek om te ontspannen, te sporten, met de hond te wandelen of te vissen. Kortom: in dit park kan iedereen op zijn eigen manier genieten.

Algemeen:
- Tuin rondom, aan de voorzijde grenzend aan water
- De woning wordt uitgevoerd onder de BENG normering
- Voorzien van zonnepanelen
- Inclusief stelpost voor een toegangsbrug
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- Er wordt gebouwd onder Woningborg-garantie

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Het project Vrijstaande villa's Tweede Bloksweg - Parkzicht bestaat uit 2 bouwnummers verdeeld over 1 typen

Media

Bouwtypes

Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Tweede Bloksweg — Bouwnummer 42
Onder optie
158 m²
5
€ 959.300
Tweede Bloksweg — Bouwnummer 43
Verkocht onder voorbehoud
152 m²
5
€ 937.200

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis!

Gratis waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met WoonSchuijt Makelaars

shape

Stuur een bericht