Chat with us, powered by LiveChat WoonSchuijt Makelaars

De Dankbaarheid

Te koop vanaf €435.000 tot €995.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status In verkoop
  • Koopsom €435.000 tot €995.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 94 m2 tot 195 m2
  • Bouwnummers 28
  • Plaats Zevenbergen
  • Postcode 4761

Omschrijving

Project De Dankbaarheid Zevenbergen De verkoop is gestart! Heb jij interesse in een van de laatste beschikbare appartementen? Schrijf je dan in via wonenindedankbaarheid.nl De Dankbaarheid In het centrum van Zevenbergen, op de hoek van de Noordhaven en de Stoofstraat, kun je straks super de luxe wonen in het plan De Dankbaarheid! Verdeeld over 6 woonlagen worden 28…

Project De Dankbaarheid Zevenbergen

De verkoop is gestart! Heb jij interesse in een van de laatste beschikbare appartementen? Schrijf je dan in via wonenindedankbaarheid.nl

De Dankbaarheid
In het centrum van Zevenbergen, op de hoek van de Noordhaven en de Stoofstraat, kun je straks super de luxe wonen in het plan De Dankbaarheid! Verdeeld over 6 woonlagen worden 28 moderne nieuwbouwappartementen gerealiseerd in een statig gebouw met een industriële touch. Vanuit huis kijk je uit op de prachtige groene binnentuin en de haven van Zevenbergen. De naam ‘De Dankbaarheid’ is ontleend aan de suikerfabriek die hier ooit stond. En hoe ’zoet’ is het wonen op deze plek, direct aan de nieuwe entree tot het sfeervolle centrum!

De appartementen: toekomstbestendig en gevarieerd
In De Dankbaarheid worden er 10 typen appartementen gerealiseerd. Elk appartement is standaard uitgerust met een duurzame warmtepomp, vloerverwarming, en ventilatie met een warmte-terug-win-systeem. Voor de VVE worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Het gehele complex is voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen. Energiezuinig, duurzaam én altijd gezonde lucht in huis. Parkeren is mogelijk op de begane grond van het gebouw. En De Dankbaarheid gaat nog een stapje verder. Zo wordt het gebouw zelfs uitgerust met een digitale conciërge annex slimme deurbel: Bringme. Je hebt optioneel de mogelijkheid om via de showroom de wanden en vloeren van jouw appartement naar jouw persoonlijke smaak af te laten werken. Als je kiest voor woonklaar, hoef je alleen nog maar je meubels mee te nemen.

Groen genieten
Een uitsnede aan de binnenzijde van het gebouw creëert licht, lucht én ruimte voor een mooie binnentuin. Ook aan deze zijde heb je dus, vanuit bijna alle appartementen, een prachtig uitzicht en wel op het groen! Vanaf de derde en vierde woonlaag kijk je ook nog eens uit over het groene dak. Aan de balustrade zijn bakken met verticale begroeiing aangebracht. Al dat levende groen bij elkaar zorgt voor verkoeling in hete periodes en trekt bijen en vlinders aan, wat zorgt voor een rijke flora en fauna. De beplanting is afgestemd op de historie van de plek, waardoor het thema ‘suiker’ terugkomt.

Alles dichtbij
Over de kade, met authentieke panden aan de overzijde, wandel je in slechts 2 minuten regelrecht Zevenbergen in. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar de supermarkt om de hoek, vers brood haal je bij de echte bakker en wil je gezellig lunchen of uit eten, dan heb je de eetgelegenheden voor het uitkiezen. Alle voorzieningen zijn in de buurt en nóg een mooi vooruitzicht: de nabijgelegen provinciale rondweg wordt omgelegd. Er zijn plannen voor een doorbraak richting de Rode Vaart zodat je met je boot straks helemaal richting het Hollands Diep kunt varen.

Interesse?
Wil je weten of jouw droomappartement in De Dankbaarheid wordt gerealiseerd? Bekijk het toekomstige aanbod dan snel op de projectwebsite. Daar kun je een account aanmaken zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen.

Het project De Dankbaarheid bestaat uit 28 bouwnummers verdeeld over 10 typen

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis!

Gratis waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Woonschuijt Makelaars te Zevenbergen

shape

Stuur een bericht