Chat with us, powered by LiveChat WoonSchuijt Makelaars

Parkwonen – 72 appartementen westergouwe

Te koop vanaf €310.100 tot €725.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status In verkoop
  • Start bouw 15/03/2025
  • Koopsom €310.100 tot €725.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 63 m2 tot 129 m2
  • Bouwnummers 86

Omschrijving

We zijn gestart! De 72 appartementen van Parkwonen zijn in verkoop. Parkwonen heeft 14 verschillende woningtypes met woonoppervlaktes variërend van 63 tot 129 m². De appartementen in Parkwonen zijn gasloos en voldoen aan de huidige BENG-normen. Door de variatie in aanbod kunnen verschillende mensen hier een thuis vinden. Singles, gezinnen, stellen, jong en ouder. Een…

We zijn gestart! De 72 appartementen van Parkwonen zijn in verkoop.

Parkwonen heeft 14 verschillende woningtypes met woonoppervlaktes variërend van 63 tot 129 m². De appartementen in Parkwonen zijn gasloos en voldoen aan de huidige BENG-normen. Door de variatie in aanbod kunnen verschillende mensen hier een thuis vinden. Singles, gezinnen, stellen, jong en ouder. Een mooi mix van mensen zorgt voor een prettige dynamiek in het buurtje.

Alle verkoopdocumentatie is op de projectwebsite te bekijken onder downloads. Denk hierbij aan de brochure, de verkooptekeningen per bouwnummer, de prijslijst en technische omschrijving. Neem rustig de tijd om alle informatie te bekijken en welke eisen aan welk appartement zijn gesteld.

Wil je je inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s)? Ook dit kan via de projectwebsite.

Iedere woensdag informatiemiddag
Heb je vragen over de woningen / projecten in Westergouwe te Gouda? Kom dan naar het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, 2809 RA Gouda).
Onze nieuwbouwadviseurs staan iedere woensdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur voor je klaar.

Parkwonen is een fantastische nieuwe woonplek in Westergouwe, middenin de natuur. Parkwonen ligt namelijk in een ecologisch en recreatief oeverpark met een uitnodigende waterrijke loper waar je een ommetje maakt, langs de waterkant hangt en elkaar ontmoet. Langs de natuurlijke oevers komen woningen in een sfeervolle parkachtige setting. Je zou er maar wonen, dan leef je echt buiten in een autoluwe omgeving, maar wel met het voorzieningenhart om de hoek.

De openheid van de polders, het vele water en de bosschages en boomgroepen die je in Parkwonen en het park ziet, passen in het polderlandschap. De biodiversiteit wordt verrijk doordat in dit gebied veel gevarieerde beplanting wordt toegepast. In Parkwonen wordt je verleid om naar buiten te gaan, de natuurlijk komt letterlijk tot aan je voordeur. Er komen wandelpaden en zeker geen auto’s. Hier kun je fantastisch spelen en kinderen vinden veilig hun weg naar het park. Door deze opzet trek je mensen naar buiten. Hup de natuur in.

De appartementen van Parkwonen zijn verdeeld over 2 woontorens met 72 appartementen. Er zijn wel 14 verschillende woningtypen die in grootte van elkaar verschillen van 63 tot 129 m². Door de variatie in aanbod kunnen verschillende mensen hier een thuis vinden. Singles, gezinnen, stellen, jong en ouder. Een mooi mix van mensen zorgt voor een prettige dynamiek in het buurtje. Altijd iemand met wie je klikt en op wie je eventueel kunt terugvallen als het nodig is.

Toren Sonsbeek
Toren Sonsbeek telt 32 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen en 6 verschillende typen. De meeste appartementen zijn 63 tot 65 m2 groot. Alleen de appartementen op de begane grond zijn groter, met 84 en 94 m2. Je hebt altijd 2 slaapkamers en doordat de balkons veelal op de hoek liggen, geniet je van een heel vrij uitzicht. 20 appartementen hebben een eigen parkeerplaats. Wie geen parkeerplaats heeft, kan wel gebruikmaken van de deelauto’s die op het gezamenlijke parkeerterrein staan. Toren Sonsbeek heeft een grote gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

Toren Westbroek
Toren Westbroek heeft 40 appartementen, verdeeld over 9 woonlagen. De 8 verschillende type appartementen zijn gemiddeld wat groter, met een oppervlakte van 76 tot 129 m2. Je hebt de keuze uit een appartement met 2 of 3 slaapkamers. Voor elk appartement is een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein gereserveerd. En op de begane grond bevinden zich ook de extra bergingen en fietsplaatsen.

Ben je op zoek naar een fijn appartement in een parkachtige omgeving, met de supermarkt en andere voorzieningen op loopafstand? Zoek dan niet verder en vindt je thuis in Westergouwe!

Ondanks dat Van Herk Nieuwbouwmakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het project Parkwonen Westergouwe - 72 appartementen bestaat uit 72 bouwnummers verdeeld over 2 types

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis!

Gratis waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met WoonSchuijt Makelaars

shape

Stuur een bericht