Zuidhaven 69

Zevenbergen

beschikbaar

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur; winkel(- of kantoor)ruimte aangeboden in centrum Zevenbergen aan de vernieuwde haven. Dit pand wordt gerenoveerd en gemoderniseerd naar de huidige standaarden. Vrij in te richten ruimte met afgezonderde magazijn/kantine met pantry en toilet.

Winkelruimte:

Betreft een pand met twee open, of afsluitbare, ruimtes aan de voorzijde. Het pand heeft een brede frontbreedte (voorgevel) van circa 16 meter welke zich hierdoor uitstekend verleent voor raamadvertenties of displays.

Het pand wordt turn-key opgeleverd. Omdat het pand nog afgewerkt moet worden kunnen op dit moment zaken in overleg met u als potentiële huurder op maat worden gerealiseerd.

De ruimte is (in overleg) ook onder te verdelen in twee ruimtes welke los verhuurd kunnen worden (circa 210en 120m2).

Ligging en bestemming:

De ligging aan de haven is perfect op het gebied van zicht, locatie en doorgang naar het winkelgebied en de haven. De Zuidhaven was onderdeel van de Centrum Ontwikkeling Zevenbergen waarbij o.a. de haven is heropend, de Markt vernieuwd en een bijbehorend nieuw horeca, woon- en winkelcomplex is ontwikkeld. De Markt wordt nog meer dan ooit de centrale ontmoetingsplek van Zevenbergen en omgeving: er is meer ruimte voor bijzondere evenementen en gezellige terrasjes. Er komen ook nieuwe woningen bij in het centrum. Zevenbergen krijgt weer een centrum dat past bij de rijke historie van het stadje en bij de regiofunctie voor de gemeente Moerdijk.

De omgeving wordt al door een mix van diverse landelijke en lokale retailers benut, enkele voorbeelden zijn: Albert Heijn, Dirk van den Broek, Kruidvat, Bruna, Gall & Gall en Primera.

Bestemming o.a. detailhandel, kantoor / dienstverlening, horecabedrijven van categorie 1a en 1b van de Staat van Horeca-activiteiten en overige bestaande horeca. Voor het volledige bestemmingplan kunt u de website van de overheid raadplegen ruimtelijke plannen of kunt u navraag doen bij de Gemeente Moerdijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor, huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

Algemeen:

- Ligging op A-locatie;
- Ruime bestemmingsmogelijkheden;
- Brede frontbreedte en ramen voor advertentie- of displaymogelijkheden;
- Vrij in te richten ruimte.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs Prijs op aanvraag
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdbestemming winkelruimte
Bouwjaar 1949

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja
Showroom Ja
Oppervlakte 330m²
Verkoopvloer oppervlakte 330m²
Horeca toegestaan Ja
Welstandsklasse type A1

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Foto's

Zuidhaven 69, Zevenbergen
Zuidhaven 69, Zevenbergen
Zuidhaven 69, Zevenbergen
Zuidhaven 69, Zevenbergen
Zuidhaven 69, Zevenbergen

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil ook:

Deel via social media