Molenstraat 40

Zevenbergen

onder optie

€ 160,- per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Winkel(- of kantoor)ruimte aangeboden in centrum Zevenbergen aan de drukbezochte Molenstraat. Dit pand is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd naar de huidige standaarden. Vrij in te richten ruimte met afgezonderde magazijn/kantine met pantry en toilet.

Winkelruimte:

Betreft een pand met twee open, of afsluitbare, ruimtes aan de voorzijde. Achter is nog een ruimte welke als kantoor, vergaderruimte, magazijn o.i.d. in te richten is. Aansluitend aan deze ruimte is de pantry/magazijn ruimte te vinden met een toilet en eenvoudig keukenblok. Het pand heeft een brede frontbreedte (voorgevel) van circa 11 meter welke zich hierdoor uitstekend verleent voor raamadvertenties, displays of iets dergelijks.

Het pand wordt turn-key opgeleverd met o.a. een keuken, tioletruimte en pantry ruimte. Omdat het pand nog deels afgewerkt moet worden kan op dit moment enkele zaken in overleg met u als potentiële huurder op maat worden gerealiseerd. Zie de impressies voor enkele voorbeelden van een inrichting.

De ruimte is (in overleg) ook onder te verdelen in twee ruimtes welke los verhuurd kunnen worden.

Ligging en bestemming:

De ligging aan de Molenstraat is perfect op het gebied van zicht, locatie en doorgang naar de vernieuwde haven. De Molenstraat was onderdeel van de Centrum Ontwikkeling Zevenbergen waarbij o.a. de haven is heropend, de Markt vernieuwd en een bijbehorend nieuw horeca, woon- en winkelcomplex is ontwikkeld. De Markt wordt nog meer dan ooit de centrale ontmoetingsplek van Zevenbergen en omgeving: er is meer ruimte voor bijzondere evenementen en gezellige terrasjes. Er komen ook nieuwe woningen bij in het centrum. Zevenbergen krijgt weer een centrum dat past bij de rijke historie van het stadje en bij de regiofunctie voor de gemeente Moerdijk.

De Molenstraat wordt al door een mix van diverse landelijke en lokale retailers benut, enkele voorbeelden zijn: Albert Heijn, Dirk van den Broek, Kruidvat, Bruna (binnenkort), Gall & Gall, Poelier Kouters en Primera. Overige noemenswaardige gevestigde landelijke en lokale retailers in de nabijheid van het pand zijn o.a.: Action, Pearle, Keurslagerij, Hema, Etos, Zeeman, Intertoys e.d.

Bestemming o.a. detailhandel, kantoor / dienstverlening, horecabedrijven van categorie 1a en 1b van de Staat van Horeca-activiteiten en overige bestaande horeca. Voor het volledige bestemmingplan kunt u de website van de overheid raadplegen (ruimtelijkeplannen.nl) of kunt u navraag doen bij de Gemeente Moerdijk.

Parkeersituatie Zevenbergen is een volledige blauwe zone met vergunningen voor bewoners, ondernemers. Diverse mogelijkheden tot vrij parkeren nabij.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor, huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

Algemeen:

- Recent volledig gerenoveerd;
- Ligging op A-locatie;
- Ruime bestemmingsmogelijkheden;
- Brede frontbreedte en ramen voor advertentie- of displaymogelijkheden;
- Vrij in te richten ruimte.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 160,- per vierkante meters per jaar
Status onder optie
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdbestemming winkelruimte
Bouwjaar 1900

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja
Showroom Ja
Oppervlakte 192m²
Verkoopvloer oppervlakte 180m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 1135
Horeca toegestaan Ja

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Parkeergelegenheid

Faciliteiten Centrum Zevenbergen grotendeels blauwe zone, verschillende parkeergelegenheden rondom centrum voor lang parkeren.

Foto's

Molenstraat 40, Zevenbergen
Molenstraat 40, Zevenbergen
Molenstraat 40, Zevenbergen
Molenstraat 40, Zevenbergen
Molenstraat 40, Zevenbergen
Molenstraat 40, Zevenbergen
Molenstraat 40, Zevenbergen
Molenstraat 40, Zevenbergen

Plattegronden

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil ook:

Deel via social media