Kerkstraat 38

ZEVENBERGEN

beschikbaar

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Gunstig gelegen woning in centrum Zevenbergen welke u ook zou kunnen ontwikkelen als transformatie-object.

In het centrum van Zevenbergen bieden wij deze woning of nog te ontwikkelen, transformatie-object aan. Voor het object is een plan geschetst voor het realiseren van twee hoogwaardige appartementen, waarvoor door de gemeente reeds een omgevingsvergunning is verleend.

Ook is er de mogelijkheid om het pand als woning aan te kopen, hiervoor dient dan wellicht wel de bestaande omgevingsvergunning te worden aangepast. Informeer bij onze makelaars voor de mogelijkheden en je hebt een groot woonhuis midden in het centrum.

TRANSFORMATIE TOT TWEE LUXE WONINGEN
De plannen voor transformatie naar twee woningen is reeds uitgebracht.

De eerste woning van ca. 72 m² bevindt zich op de begane grond. De entree geeft direct toegang tot een ruime woonkamer (ca. 22 m²) met open keuken (ca. 21 m²). Een hal leidt u verder naar een betegelde toiletruimte, badkamer (ca. 9 m²), patio (ca. 9 m²) en de riante slaapkamer (ca. 22 m²). De woning beschikt over een berging / techniekruimte welke via buiten te bereiken is.

De tweede woning van ca. 89 m² bevindt zich op de eerste verdieping. De eigen entree op de begane grond is direct functioneel als berging / techniekruimte, vanuit hier is de woning op de eerste verdieping te bereiken. De hal leidt u naar alle vertrekken, dit zijnde de badkamer (ca. 6 m²), tweetal slaapkamers (ca. 7 m² en 10 m²) en de woonkamer (ca. 17 m²) met open keuken (ca. 16 m²). Vanuit de keuken is een dakterras (ca. 4 m²) te bereiken.

OBJECT TEMIDDEN IN OPGEWAARDEERD CENTRUM ZEVENBERGEN
Het voormalig café de Kwip is gelegen op de hoek van de Kerkstraat en van Steelandtstraat en ligt hiermee gunstig in het centrum van Zevenbergen, op loopafstand van de haven, het winkelgebied en alle voorzieningen. Het centrum van Zevenbergen is gedurende de laatste jaren opgewaardeerd waarbij o.a. de haven is heropend, de Markt en de Molenstraat zijn vernieuwd. Verderop in de van Steelandstraat zijn nog plannen voor het ontwikkelen van een multifunctioneel complex. Het centrum van Zevenbergen heeft hiermee een enorme boost gehad.

GUNSTIGE HUURMARKT EN LIGGING IN ZEVENBERGEN
De eerder benoemde ontwikkelingen hebben tevens een positieve impuls gehad voor de woonmarkt in Zevenbergen, zowel op het gebied van koop- als huurwoningen. Zevenbergen kent weinig leegstand bij koop- of huurwoningen. De nabijheid van industriegebied Moerdijk, goede bereikbaarheid naar o.a. Rotterdam, Dordrecht, Breda en Antwerpen maakt de ligging van Zevenbergen ook goed en aantrekkelijk. Prognose is dan ook dat, na uitvoering transformatie, de totale inkomsten van de maandhuur ca. € 2.600 p/m bedragen.

Algemeen:

- Verkoop als reguliere woning;
- Of transformatie object naar twee appartementen;
- Ruime appartementen van resp. ca. 89 m² en 72 m²
- Omgevingsvergunning voor verbouwing / uitbreiding verleend door Gemeente;
- Uitstekende ligging in opgewaardeerd centrum Zevenbergen;
- Gunstige huurmarkt en ligging van Zevenbergen;
- Beleggingsprognose totale maandhuur € 2.600,- p/m;

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.

Momenteel beschikt het pand nog niet over een geldig energielabel. Huidige transformatieplannen hebben reeds rekening gehouden met het verduurzamen van het object.

WoonSchuijt Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs op aanvraag
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdbestemming belegging
Bouwperiode tot 1906

Woonruimte

Woonruimte types APPARTEMENT
Aantal wonen leegstand 2
Oppervlakte 171 m²
Regios noord brabant
Aantal zelfstandig verhuur 2
Aantal huurders 2
Bruto huuropbrengst kaal 2600
Bruto aanvang rendement 1

Buitenruimte

Ligging In woonwijk

Parkeergelegenheid

Faciliteiten Openbaar parkeren

Foto's

Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN
Kerkstraat 38, ZEVENBERGEN

Plattegronden

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil ook:

Deel via social media

Namens:
Woning bezichtigd:
Aanvaarding *:
Financiële voorwaarden *: