Mijn favorieten

Hypotheek Goedkoper


Er kunnen verschillende redenen zijn om te berekenen of het oversluiten van je hypotheek interessant is. Loopt je rentevaste periode af, is de huidige hypotheekrente lager dan de rente waartegen de hypotheek is afgesloten, of vervalt de rentekorting bij je huidige hypotheekverstrekker.

Voordelen voor oversluiten kunnen zijn; betere voorwaarden, lagere maandlasten, extra bestedingsruimte voor verbouwing of een andere investering. 

Hypotheek afsluiten? 
Veldsink – Schuijt Adviesgroep te Zevenbergen heeft als lokale partner uitstekende afspraken gemaakt met vrijwel alle banken, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.

Over Veldsink Adviesgroep
Wij zijn een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau, met 25 vestigingen verspreid over Zuid-Nederland. Al meer dan 35 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor alle financiële vraagstukken. Ons streven is dat je je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken om je financiële toekomst. 
De rekentools op onze website zijn beschikbaar gesteld door Veldsink-Schuijt Adviesgroep.

Je verzoek om een afspraak te maken, advies of meer informatie over je bestaande of nieuwe hypotheek wordt dan ook doorgezonden naar één van de adviseurs van Veldsink – Schuijt Adviesgroep.