Chat with us, powered by LiveChat Lindonk 153, 4761 NG ZEVENBERGEN WoonSchuijt Makelaars

ZEVENBERGEN

Lindonk 153

€ 120,- per m² p/j

Omschrijving

Multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op zicht locatie in Zevenbergen. Object: Op een representatieve zicht locatie gelegen bij het kruispunt van straten de Lindonk en Kristallaan staat dit ruime kantoorpand uit 2006. Het complex is voorheen in gebruik geweest als huisartsenpraktijk; door de vele verschillende ruimtes in het complex verleent het geheel zich…

Multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op zicht locatie in Zevenbergen.

Object:
Op een representatieve zicht locatie gelegen bij het kruispunt van straten de Lindonk en Kristallaan staat dit ruime kantoorpand uit 2006. Het complex is voorheen in gebruik geweest als huisartsenpraktijk; door de vele verschillende ruimtes in het complex verleent het geheel zich uitstekend als bijvoorbeeld praktijkruimte of voor dienstverlening.

Omschrijving/indeling:
Binnenkomst middels portaal met automatisch openende deuren. Hal met receptie en aangrenzende wachtruimte. Vanuit centrale ontvangsthal toegang tot kantoorruimte met archiefruimte, teamkamer/pantry, bergingen (3 stuks), drie toiletgroepen waarvan één toegankelijk voor mindervaliden. Vanuit ontvangsthal meerdere hallen welke leiden naar een totaal van 13 ruimtes en 1 archiefruimte. In kelder is tevens één inpandige berging van 25 m2.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheid aan de linkerzijde van het gebouw alsmede voldoende parkeerplaatsen in het openbare gebied.

Locatie/bereikbaarheid:
Centraal gelegen, op een prominente locatie, nabij het centrum van Zevenbergen. Goede bereikbaarheid door nabijgelegen de provinciale wegen N389 richting Prinsenbeek/Etten-Leur en N285 richting Breda en uitvalswegen A17, A16 en A59. Busverbinding in de buurt van het complex en het NS-station van Zevenbergen ligt op 5 minuten fietsafstand met vanaf daar aansluiting naar Roosendaal of Dordrecht/Rotterdam.

Opleveringsniveau:
- De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Linoleumvloer;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Airconditioning systeem;
- Te openen ramen;
- Twee toiletgroepen en aparte invalidetoilet;
- Ontvangsthal en wachtruimte;
- Bouwjaar 2006;
- Bestemming kantoor- of bedrijfsruimte;
- Bestemming winkelruimte niet mogelijk.

Aanvaarding:
Per 1 april

Huurprijs:
€ 120,00 per m2 per jaar, exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten:
In overleg vast te stellen

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 2 plus 3 jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur exclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Lindonk 153 te Zevenbergen. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Der Giessen en Van Herk Makelaardij of WoonSchuijt Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verhuurd
  • Huurprijs € 120,- per m² p/j
  • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Kantoorruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2006

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte kantoor ca. 406 m2
  • Oppervlakte kantoor ca. 406 m2

Overig

  • Onderhoud binnen Redelijk tot goed
  • Onderhoud buiten Redelijk tot goed
Meer kenmerken

Media

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Woonschuijt Makelaars te Zevenbergen

shape

Stuur een bericht