Chat with us, powered by LiveChat Fenkelstraat 38, 4731 JB OUDENBOSCH WoonSchuijt Makelaars

OUDENBOSCH

Fenkelstraat 38

€ 1.057,- p/m

Omschrijving

WINKELPAND OP TOPLOCATIE IN CENTRUM OUDENBOSCH Dit prachtige pand aan de drukbezochte Fenkelstraat 38 staat te wachten op een nieuwe ondernemer! Wij zijn zeer te spreken over de locatie en de mogelijkheden van dit object. Neem snel contact op met de makelaar om een bezichtiging in te plannen! OBJECT: In het hartje van het winkelcentrum van Oudenbosch is dit prachtige…

WINKELPAND OP TOPLOCATIE IN CENTRUM OUDENBOSCH
Dit prachtige pand aan de drukbezochte Fenkelstraat 38 staat te wachten op een nieuwe ondernemer! Wij zijn zeer te spreken over de locatie en de mogelijkheden van dit object. Neem snel contact op met de makelaar om een bezichtiging in te plannen!

OBJECT:
In het hartje van het winkelcentrum van Oudenbosch is dit prachtige kantoorpand te huur. Het pand heeft een brede winkelpui waardoor u vele mogelijkheden hebt tot o.a. adverteren, zichtbaar tonen van producten, vitrinereclame en dergelijken. Het pand heeft een verkoopoppervlakte van ca. 53 m². Mogelijkheden van kleinschalige horeca onderneming zijn te onderzoeken.

INDELING:
Binnenkomst in grote open winkelruimte, speels ingericht met veel wanden voor etaleren producten. Aan de achterzijde van het pand nog een toilet ruimte en pantry/bergruimte.

PARKEERVOORZIENINGEN:
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat, overal vergunningsvrij en gratis parkeren. Meerdere parkeervakken in nabijgelegen Marktstraat.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID:
Object ligt midden in winkelcentrum Oudenbosch. Gunstig te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer (NS-station en bushalte). Oudenbosch is een plaats in het westen van Noord-Brabant en heeft ca. 13.000 inwoners in de kern, het is de grootste plaats van de gemeente Halderberge welke in totaal ca. 31.000 inwoners rijk is.

OPLEVERINGSNIVEAU:
- De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Verwarming middels radiatoren;
- Toilet (1x);
- Pantry;

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan luidt de bestemming centrumfunctie en derhalve te gebruiken voor o.a. winkel, kantoor en dienstverlening. Eventuele mogelijkheden voor horeca bestemming zijn te onderzoeken. Het volledige bestemmingsplan kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 1057,- p/m excl. btw

Servicekosten:
€ 32,- p/m excl. btw

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Fenkelstraat 38 te Oudenbosch. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door WoonSchuijt Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan opgegeven maten worden geen rechten verleend.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Huurprijs € 1.057,- p/m
  • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Winkelruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw
  • Bouwjaar 1901

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte winkel ca. 79 m2

Parkeergelegenheid

  • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, verschillende mogelijkheden in de straat alsmede parkeerterrein nabij in achtergelegen Marktstraat.

Overig

  • Onderhoud binnen Goed
  • Onderhoud buiten Goed
Meer kenmerken

Media

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Woonschuijt Makelaars te Zevenbergen

shape

Stuur een bericht