Chat with us, powered by LiveChat Campagneweg 5 b, 4761 RM ZEVENBERGEN WoonSchuijt Makelaars

ZEVENBERGEN

Campagneweg 5 b

€ 500,- p/m

Omschrijving

BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE OP VERZAMELLOCATIE BEDRIJVENTERREIN ZEVENBERGEN Deze zeer nette bedrijfsruimte in Zevenbergen staat te wachten op een nieuwe ondernemer! Wij zijn zeer te spreken over de locatie en de mogelijkheden van dit object. Neem snel contact op met de makelaar om een bezichtiging in te plannen! OBJECT: In een compact bedrijfsgebied ten noorden van het…

BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE OP VERZAMELLOCATIE BEDRIJVENTERREIN ZEVENBERGEN
Deze zeer nette bedrijfsruimte in Zevenbergen staat te wachten op een nieuwe ondernemer! Wij zijn zeer te spreken over de locatie en de mogelijkheden van dit object. Neem snel contact op met de makelaar om een bezichtiging in te plannen!

OBJECT:
In een compact bedrijfsgebied ten noorden van het centrum van Zevenbergen is deze prachtige bedrijfsruimte te huur. Het pand is gelegen op de tweede verdieping van een bedrijfsunit binnen een verzamelgebouw. Het pand beschikt over een eigen pantry met combimagnetron en vaatwasser en een eigen toiletruimte. Daarnaast beschikt de ruimte over airconditioning en is het gebouw beveiligd met een alarm.

PARKEERVOORZIENINGEN:
Ruim voldoende parkeergelegenheid rondom bedrijfsverzamelgebouw.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID:
Object ligt midden in bedrijvencentrum ten noorden van Zevenbergen. Gunstig te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer (NS-station op 4 min. fietsafstand en bushalte op 7 min. lopen). Het centrum van Zevenbergen met alle stadse voorzieningen is op ca. 10 minuten lopen vanaf locatie bedrijfsruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU:
- De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Verwarming middels radiatoren;
- Airconditioning;
- Te openen ramen;
- Toilet (1x);
- Pantry;
- Huurprijs is inclusief gas, water, elektra en internet.

Aanvaarding:
In overleg, per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 500,- p/m excl. btw

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een in overleg vast te stellen termijn.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 2 maanden huur inclusief omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Campagneweg 5B. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door WoonSchuijt Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan opgegeven maten worden geen rechten verleend.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 500,- p/m
 • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2006

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 59 m2
 • Oppervlakte kantoor ca. 59 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Ruim voldoende parkeergelegen rondom verzamelgebouw.

Overig

 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
Meer kenmerken

Media

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Woonschuijt Makelaars te Zevenbergen

shape

Stuur een bericht