Chat with us, powered by LiveChat Brugstraat 7, 4761 DH Zevenbergen WoonSchuijt Makelaars

Zevenbergen

Brugstraat 7

€ 399.800,- per m² p/j

Omschrijving

RUIM EN GUNSTIG GELEGEN BEDRIJFSPAND IN CENTRUM ZEVENBERGEN Dit karakteristieke pand uit 1975 aan de Brugstraat 7 staat te koop/te huur en biedt een unieke kans voor diverse bedrijfsmogelijkheden. Gelegen op de hoek van de rustige Brugstraat en de Langenoordstraat, op slechts één straat verwijderd van het levendige centrum van Zevenbergen en de onlangs heropende haven, is…

RUIM EN GUNSTIG GELEGEN BEDRIJFSPAND IN CENTRUM ZEVENBERGEN
Dit karakteristieke pand uit 1975 aan de Brugstraat 7 staat te koop/te huur en biedt een unieke kans voor diverse bedrijfsmogelijkheden. Gelegen op de hoek van de rustige Brugstraat en de Langenoordstraat, op slechts één straat verwijderd van het levendige centrum van Zevenbergen en de onlangs heropende haven, is deze kantoorruimte veelzijdig inzetbaar vanwege zijn ruime opzet en de mogelijkheden om kamers te creëren of een open werkruimte in te richten. Het pand is door gescheiden verdiepingen dusdanig ingericht dat er 2 onafhankelijke kantoren gevestigd kunnen worden, beiden met eigen pantry/toilet.

NABIJ ALLE VOORZIENINGEN CENTRUM
Door de centrale ligging in het centrum van Zevenbergen zijn vele voorzieningen op loopafstand te bereiken, te weten restaurants, cafés, winkels, supermarkten en andere bedrijvigheid. De bushaltes zijn op loopafstand van het pand en het ns-station met verbindingen naar o.a. Roosendaal, Dordrecht en Rotterdam is op ca. 10 minuten loopafstand (3 min. fietsen). Zevenbergen is gunstig gelegen t.o.v. de Randstad en omliggende steden, via de uitvalswegen rijdt u zo naar de A16/A17 en bent u snel in bijvoorbeeld Dordrecht (ca. 20 min.), Rotterdam (ca. 30 min.) of Breda (ca. 18 min.).

VERDUURZAAMD PAND VOLGENS WETGEVING
Dit pand voldoet aan de duurzaamheidsnormen met een energielabel C, conform de wetgeving voor bedrijfspanden. In de afgelopen jaren is er veel aandacht besteed aan het verduurzamen, waarbij onder andere LED-verlichting, 22 zonnepanelen (420WP) en een nieuwe meterkast zijn geïnstalleerd. Daarnaast is tevens muurisolatie gerealiseerd en is het platte dak in augustus 2023 geheel vervangen.

BESTEMMINGSPLAN EN MOGELIJKHEDEN
Het pand valt onder artikel 5, gemengd, volgens het actuele bestemmingsplan "Centrum Zevenbergen". Hierdoor is het zeer geschikt voor diverse functies zoals dienstverlening, kantoren, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Het pand heeft nog de mogelijkheid voor het plaatsen van een extra verdieping c.q. derde bouwlaag. Mogelijkheden voor het wijzigen van de bestemming, naar bijvoorbeeld wonen, kunnen worden onderzocht. Voor meer informatie over mogelijke bestemmingswijzigingen kunt u terecht bij onze makelaars of bij de Gemeente Moerdijk.

INDELING VAN HET PAND
Begane grond:
U stapt het pand binnen via een verhoogde stoep waarbij gedacht is aan mogelijkheid tot betreden met een rolstoel/rollator. De entree, waarin de meterkast gesitueerd is geeft toegang tot een ruime hal vanwaar de eerste kantoorruimtes op de begane grond zijn te bereiken en de trapopgang naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de kantoorruimte op de begane grond begeleidt een hal u naar drie gescheiden ruimtes, verdeeld in kantoor- en spreekruimtes, vanuit deze hal is tevens een pantry en toiletgroep bereikbaar. De twee kantoorruimtes aan de voorzijde van het pand genieten van een fijne lichtinval door de grote raampartijen, beide ruimtes zijn voorzien van airconditioning. De spreekkamer is voorzien van een keurige glazen pui.

Eerste verdieping:
Als u de trap oploopt naar de eerste verdieping komt u op een ruime overloop terecht, vanuit hier is een tweede toiletgroep en keuken bereikbaar alsmede de kantoorruimtes op de eerste verdieping. De kantoorruimtes op de eerste verdieping zijn gesplitst in een grote ruimte waarin diverse kantoorplekken te realiseren zijn. De achterste ruimte is tevens goed te gebruiken als werk- of spreekruimte. Beide ruimtes zijn voorzien van airconditioning.

ALGEMEEN:
- Ruim bedrijfspand uit 1975;
- Gunstige ligging in centrum Zevenbergen;
- Verduurzaamd naar energielabel C;
- Oppervlakte ca. 212 m2;
- 22 zonnepanelen (420WP);
- Platte dak in augustus 2023 vervangen;
- Mogelijkheid tot het plaatsen van een extra verdieping;
- Koop en huur prijzen zijn inclusief btw.

WoonSchuijt Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende/verhurende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Verschil opgegeven en werkelijke grootte:
Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht. In aanvulling hierop komen partijen het volgende overeen: De in de brochure, internet of andere publicaties opgegeven oppervlakte van de onroerende zaak is een circa maat en een vrijblijvende indicatie. Indien koper definitieve oppervlaktematen wil hebben, is koper zelf verantwoordelijk om de correcte oppervlakte vast te (laten) stellen. Verkoper bedingt voor zichzelf en tevens ten behoeve van WoonSchuijt Makelaars en gelieerde vennootschappen dat iedere aansprakelijkheid ter zake van de maatvoering is uitgesloten.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 150,- per m² p/j
 • Koopprijs € 399.800,- k.k.
 • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1975

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte kantoor ca. 212 m2
 • Oppervlakte kantoor ca. 212 m2

Overig

 • Onderhoud binnen Redelijk tot goed
 • Onderhoud buiten Redelijk tot goed
Meer kenmerken

Media

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Woonschuijt Makelaars te Zevenbergen

shape

Stuur een bericht