Chat with us, powered by LiveChat Bosschendijk Bwnr 6 0 ong, 4731 DD OUDENBOSCH WoonSchuijt Makelaars

OUDENBOSCH

Bosschendijk Bwnr 6 0 ong

€ 235.000,- v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP : 28 Luxe hoogwaardige bedrijfsunits op een zicht-locatie aan de Bosschendijk in Oudenbosch. Op de prachtige locatie van het oude 'Handelscentrum Oudenbosch' worden een 2-tal bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkeld met daarin een totaal van 28 hoogwaardige bedrijfsunits. De 2 losse bedrijfsverzamelgebouwen bestaan uit verschillende types, waarbij de mogelijkheid…

TE KOOP : 28 Luxe hoogwaardige bedrijfsunits op een zicht-locatie aan de Bosschendijk in Oudenbosch.

Op de prachtige locatie van het oude 'Handelscentrum Oudenbosch' worden een 2-tal bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkeld met daarin een totaal van 28 hoogwaardige bedrijfsunits.
De 2 losse bedrijfsverzamelgebouwen bestaan uit verschillende types, waarbij de mogelijkheid bestaat meerdere units aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende oppervlaktes met afwijkende functies als bijvoorbeeld kantoor, showroom, opslag en/of werkplaats worden gecombineerd.

De vloeroppervlakten variëren van 166 m² tot 434 m² BVO. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een overheaddeur (4000 x 3500 mm bxh) tevens ook over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8 meter en alle units zijn volledig voorzien van een constructieve betonnen verdiepingsvloer. De units 1, 14, 15 en 28 zijn vanwege de prominente zicht-locatie aan de voorzijde voorzien van veel glas in de voor- en zijgevel waardoor deze units uitstekend geschikt zijn als showroom.

Ligging
De bedrijfsverzamelgebouwen worden gerealiseerd op de voormalige locatie van Handelscentrum Oudenbosch gelegen aan de Bosschendijk 193 te Oudenbosch. In de directe omgeving zijn o.a. Praxis, Pets Place, Boerenbond, Citroën dealer Van Beek, Vreugde Meubelen, 4 Logistics Netherlands en nog vele andere bedrijven gevestigd. Goede bereikbaarheid door middel van de N640 met directe verbindingen met de A17 en de A58 richting Roosendaal.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Oudenbosch
Sectie: B
Nummer: 3565
Groot: 6.371 m²

Opleveringsniveau
Alle bedrijfsunits worden vanuit de ontwikkelaar casco opgeleverd zodat de koper naar wens zijn eigen inrichtingscomponenten kan installeren.
Het casco bestaat uit een staalconstructie, waarbij de scheidende wanden van de unit worden opgetrokken uit beton. De goed geïsoleerde buitenmuren worden deels voorzien van sandwichpanelen wat zorgt voor een goede isolatiewaarde. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot max. 1.000 kg/m². De constructieve betonnen verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van max. 400 kg/m² en wordt met een cement deklaag afgewerkt. Het dak wordt in kanaalplaatvloeren uitgevoerd. Hiermee is de optimale geluiden warmte isolatie gewaarborgd. Het dak wordt voorzien van voldoende HWA’s met als zekerheid een overstort. Een toilet, pantry en vloerverwarming op de begane grond en/of verdieping is optioneel.

De watertoevoer zal door de ontwikkelaar doorgevoerd worden tot de watermeter. De plaatsing en aansluitkosten voor het plaatsen van de watermeter zijn voor rekening koper.
De riolering wordt aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. De riolering bevindt zich in de begane grondvloer in de nabijheid van de trap.

De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3x25 ampére. De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. De aanvraag en plaatsing van de elektrameter, groepenkast en verder installatiewerk dienen op kosten van de koper zelf uitgevoerd te worden. Optioneel kunnen per unit zonnepanelen worden aangebracht. Qua dakisolatie is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. De dakisolatie is uitgevoerd met PIR platen, dit draagt bij aan de verzekerbaarheid van uw zonnepanelen in de toekomst.

Bij alle units wordt er in de meterkast een glasvezelaansluitpunt geïnstalleerd.

Verdere uitgangspunten zijn:
• gevlinderde betonvloer op de begane grond;
• vaste houten trap naar de verdiepingsvloer
• elektrisch bedienbare overheaddeur van 4000 mm bij 3500 mm (bxh)
• vloerbelasting max. 1.000 en 400 kg/m²
• gebouwhoogte ca. 8 meter.

Voor de gebruikte bouwmaterialen en bouwwijze verwijzen wij naar de technische omschrijving die u kunt opvragen bij ons kantoor.

Parkeren
De direct voor de bedrijfsruimte gelegen parkeerplaatsen (zie kavel tekening) behoren tot de betreffende unit. Enkele losse parkeerplaatsen die niet direct zijn toe te delen zijn voor verkoop beschikbaar (zolang de voorraad strekt). De parkeerplaatsen zijn gelegen op eigen grond.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan “Kom Oudenbosch” met de enkelbestemming “Bedrijventerrein” met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2..
De voor "Bedrijventerrein" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven;
b. kantoren;
c. detailhandel;
Ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.2" zijn uitsluitend bedrijven in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van de als bijlage bij de regels opgenomen Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan;

Het volledige bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Koper dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

Energielabel
Bij de ontwikkeling is er veel rekening gehouden met duurzaamheid. Er is bij de materiaalkeuze veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing zoals bijvoorbeeld een goed isolerende schil. De dakisolatie zal tevens uitgevoerd worden met PIR-platen waardoor het dak zich uitstekend leent voor het installeren van PV (zonne)panelen.

Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG). Door de casco oplevering van het verkochte zijn onvoldoende gegevens beschikbaar om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De nieuwe eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opmaken van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

Voornoemde oppervlakten zijn in m² en BVO. Koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.) en dienen allen te worden vermeerderd met BTW. (Prijspeil jan 2022).

Overeenkomst
Bij het sluiten van de koop wordt door de ontwikkelaar een koop- aannemingsovereenkomst opgesteld welke vervolgens door partijen wordt ondertekend.

Betalingen
De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling staan vermeld in de koop /aannemingsovereenkomst.

Aanvaarding
De aanvraag van de bouwvergunning is in volle gang. De intentie is om begin Q3 2023 de units op te kunnen leveren aan de nieuwe eigenaren.

Bijzonderheden
De in deze verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft bouwnummers. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gebruikt, ook in de correspondentie met ontwikkelaar/ bouwer en de projectnotaris. Deze bouwnummers zijn niet de toekomstige huisnummers. De gemeente kent in een later stadium de uiteindelijke huisnummers toe.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Heeft deze informatie uw interesse gewekt, dan dagen wij u uit telefonisch of per mail contact met ons op te nemen, zodat wij u de volledige verkoop documentatie kunnen toezenden en mogelijke vragen kunnen beantwoorden.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopprijs € 235.000,- v.o.n.
  • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
  • Soort bouw Nieuwbouw

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte bedrijfshal 222 m2

Parkeergelegenheid

  • Parkeerfaciliteiten De direct voor de bedrijfsruimte gelegen parkeerplaatsen (zie kavel tekening) behoren tot de betreffende unit. Enkele losse parkeerplaatsen die niet direct zijn toe te delen zijn voor verkoop beschikbaar (zolang de voorraad strekt). De parkeer
Meer kenmerken

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Woonschuijt Makelaars te Zevenbergen

shape

Stuur een bericht