Wonen in Westhoek

Westhoek is al meer dan een halve eeuw een prettige plek voor senioren die zelfstandig willen wonen met zorg aan huis. Het appartementencomplex ligt in het hart van Zevenbergen, omgeven door groen.

Zorg en service

Westhoek is meer dan wonen alleen, het is ook een plek waar u de zorg kunt krijgen die u nodig hebt. Op indicatie kunnen bewoners thuiszorg en dagverzorging ontvangen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten te doen en heeft Westhoek een eigen huiskamerrestaurant en andere handige faciliteiten. Ook voor wijkbewoners is het een uitvalsbasis voor gezelligheid en zorg.

In Westhoek vindt u 141 levensloopbestendige appartementen. Ze kijken uit op een groene tuin die rond het centrum ligt. Elk appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, en een balkon of terras waar u lekker in de buitenlucht kunt zitten.  Niet elke woonwens is hetzelfde, en niet iedereen heeft hetzelfde budget. Daarom zijn er in Westhoek appartementen in verschillende groottes te huur, zodat u een woning kunt kiezen die het beste bij u past. Uniek aan Westhoek is dat er geen inkomensgrens geldt en dat u geen zorgindicatie nodig hebt om er te komen wonen. Zolang er ruimte is, is iedereen welkom.

Meer weten?

Wilt u weten welke appartementen er te huur zijn, of hebt u vragen over het wonen en de zorg in Westhoek? Bel of mail ons gerust. Als belangstellende kunt u ook onderstaand formulier invullen, wij nemen dan vrijblijvend contact met u op.

Belangstellende