Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Kasteelpoort
4761 BS Zevenbergen
Koopaanneemsom € 555.000,- tot € 575.000,- Beschikbaar
0168 336698

Kenmerken

Start bouw 11-05-2018 Oplevering 28-01-2019 Aantal kavels 4 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

'De Kasteelpoort' te Zevenbergen: Exclusief wonen in het centrum!

Waar voorheen de ‘Coöperatieve Boerenleenbank’ Zevenbergen’ gevestigd was (1953), worden nu vier riante appartementen gerealiseerd in Plan ‘De Kasteelpoort.’ Tevens is dit de locatie waar in een ver verleden de toegang...
Lees meer

Omschrijving

'De Kasteelpoort' te Zevenbergen: Exclusief wonen in het centrum!

Waar voorheen de ‘Coöperatieve Boerenleenbank’ Zevenbergen’ gevestigd was (1953), worden nu vier riante appartementen gerealiseerd in Plan ‘De Kasteelpoort.’ Tevens is dit de locatie waar in een ver verleden de toegang tot het kasteel van Zevenbergen zich bevond.

Plan ‘De Kasteelpoort’ is gelegen in de oude kern van centrum Zevenbergen, de Stationsstraat. Deze komt uit op de oude markt en is een straat met hoofdzakelijk karakteristieke bebouwing van eind 1800. Met de statige voorgevel en luxueuze afwerking van de appartementen zijn verleden en heden samengebracht. Grote luxueuze appartementen voorzien van alle comfort, een lift voor alle verdiepingen, riante buitenruimte op het zuidwesten, een ruime garagebox op eigen terrein en dit alles gesitueerd op loopafstand van winkels, horeca en weekmarkt.

Het centrum van Zevenbergen is in ontwikkeling met als grote verandering de heropening van de haven in 2019 / 2020. Ook de sfeervolle Markt wordt heringericht, met ruim baan voor terrassen en evenementen. En dat alles op 50 meter lopen!

De Kasteeltuin is heringericht als parkeergelegenheid. Bouwplannen op twee andere locaties maken de centrumontwikkeling compleet: de Molenstraat en de Stoofstraat, voor verdere informatie zie de website centrumontwikkeling Zevenbergen. Voor overige informatie met betrekking tot het ruime pakket aan voorzieningen in onderwijs, sport, verenigingsleven, winkels, bezienswaardigheden en openbaar vervoer zie de website van de gemeente Moerdijk.

Disclaimer

De in deze presentatie getoonde 3D tekeningen en impressies zijn slechts ter beeldvorming. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een brochure van dit project kunt u bij ons opvragen waarin tevens een technische omschrijving van het project is opgenomen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 555.000,- - € 575.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 150 m² t/m 190 m² Inhoud 534 m³ t/m 710 m³ Perceeloppervlakte 0 m² t/m 98 m² Start bouw 11-05-2018 Start Verkoop 07-05-2018 Oplevering 28-01-2019 Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Route van naar , 4761 BS Zevenbergen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.