Mijn favorieten

Maximale Hypotheek


Een huis kopen is een grote stap. Of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij je situatie past en op je toekomst is berekend. Met een advies van een hypotheekadviseur van de Veldsink - Schuijt Adviesgroep weet je zeker dat je straks thuiskomt met een hypotheek die volledig bij je past.
Met onze maximale hypotheek en hypotheeklasten berekening krijg je al snel en eenvoudig te zien wat jouw beste deal is, dit op basis van de laagste rente van circa 25 geldverstrekkers.


Hypotheek afsluiten? 
Veldsink – Schuijt Adviesgroep te Zevenbergen heeft als lokale partner uitstekende afspraken gemaakt met vrijwel alle banken, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.

Over Veldsink Adviesgroep
Wij zijn een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau, met 18 vestigingen verspreid over Zuid-Nederland. Al meer dan 35 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor alle financiële vraagstukken. Ons streven is dat je je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken om je financiële toekomst. 
De rekentools op onze website zijn beschikbaar gesteld door Veldsink-Schuijt Adviesgroep.
Je verzoek om een afspraak te maken, advies of meer informatie over je bestaande of nieuwe hypotheek wordt dan ook doorgezonden naar één van de adviseurs van Veldsink – Schuijt Adviesgroep.